Πρόληψη στην υγεία για την προστασία και την ποιότητα της ζωής

Η Ιατρική Κοινότητα προτείνει με επιμονή τα τελευταία χρόνια την Πρόληψη στην Υγεία ως το όχημα και το μέσον για την προστασία της ίδιας της ζωής και την προάσπιση της Ποιότητάς της. Ο τακτικός προσυμπτωματικός έλεγχος (Check Up) επιτρέπει την πρώιμη διάγνωση που είναι ίσως, ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχή αντιμετώπιση της όποιας νόσου και την πλήρη ίαση του πάσχοντος.

Ο σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός επιτρέπει την αναβαθμισμένη εποπτεία των συστημάτων του οργανισμού και προσφέρει έτσι στους θεράποντες ιατρούς ανεκτίμητα εργαλεία διάγνωσης και στους ανθρώπους την ευκαιρία αποφυγής πολλών προβλημάτων. Είναι ενδεικτικό ότι η υπερηχογραφική απεικόνιση διαφόρων οργάνων ή ανατομικών περιοχών του οργανισμού είναι μία τελείως ανώδυνη εξέταση που δίνει όμως σαφή και καθαρή εικόνα των επιθεωρούμενων ιστών. Ακόμα, η Μαστογραφία είναι μια εξέταση που όταν συνδυαστεί με Υπέρηχο Μαστών μπορεί με αξιοπιστία να δώσει κρίσιμες πληροφορίες για το συγκεκριμένο σημείο του γυναικείου σώματος.

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, έχει σχεδιάσει έναν ικανό αριθμό προληπτικών ελέγχων της υγείας (Check Up) σε συνεργασία με το ιατρικό της επιτελείο από καταξιωμένους ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των συμπολιτών μας ανάλογα με το φύλο και την ηλικία τους.

Έτσι για παράδειγμα, οι γυναίκες που διανύουν τη φάση της εμμηνόπαυσης μπορούν να ελέγξουν τις ορμονικές διακυμάνσεις του οργανισμού τους με το CHECK UP ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ PLUS το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήθος εξετάσεων υψίστης σημασίας για την προληπτική ιατρική.

Ο Όμιλός μας, σεβόμενος τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, του παρέχει τη δυνατότητα, με την συμβουλή των συνεργαζόμενων ιατρών μας, να δημιουργήσει το δικό του Check-Up που θα βασίζεται τόσο στις προσωπικές του ανάγκες όσο και στις οικονομικές του δυνατότητες.

Η Διοίκηση του Ομίλου μας ενστερνίζεται το όραμα και την φιλοδοξία η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ως μέλος των Διαγνωστικών Κέντρων του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, να συνεισφέρει στην εμπέδωση της αξίας της πρόληψης στην υγεία μεταξύ του πληθυσμού της χώρας μας και έτσι να αναβαθμιστεί η ποιότητα της ζωής όλων μας.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

pdf iconΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ - Κατεβάστε το αρχείο

0001